Sculpturen

Ontdek met Marjan de betovering van houtsculpturen, waar hout tot leven komt in prachtige, handgemaakte sculpturen. Met een diep respect voor de natuurlijke schoonheid van hout en vakmanschap, creëert Marjan unieke kunstwerken die de essentie van de natuur vangen en elke ruimte verrijken.

Hout is een levend materiaal, doordrenkt met geschiedenis en karakter. Elk stuk hout vertelt zijn eigen verhaal, van de nerven tot de knoesten. Door nauwkeurig te werken met de natuurlijke vormen en lijnen van het hout, ontstaan er kunstwerken die zowel kracht als subtiliteit uitstralen. Elk stuk en ieder detail wordt handmatig met passie en toewijding gecreëerd, gevormd en gepolijst, waarbij traditionele technieken worden gecombineerd met een eigen artistieke visie. Het resultaat is een collectie die velen boeit.

Het creatieve proces van Marjan begint bij de selectie van het perfecte stuk hout, gevolgd door een zorgvuldig uitgedacht ontwerp dat het natuurlijke karakter van het materiaal respecteert en aanvult. Door geduld, vaardigheid en een diep begrip van houtbewerking, transformeert Marjan ruwe stukken hout in adembenemende sculpturen die emoties oproepen en verhalen vertellen.

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak of een persoonlijk gesprek, en ontdek hoe de kunst van Marjan uw leven en ruimte kan verrijken.

Marjan de Boer

Beeldend Kunstenaar Ameland